Predikant

In 1983 ben ik predikant geworden binnen de doopsgezinde broederschap. Een kleine ruimdenkende kerkgemeenschap in Nederland. Wereldwijd ook wel de Mennonieten genoemd.

Ik werk in de vrijzinnige geloofsgemeenschap Hilversum als predikant.

Mijn voorliefde in het kerkenwerk gaat uit naar het pastoraat en het gemeente opbouw werk.

Graag zie ik, dat mensen binnen een kerk in hun persoonlijk geloof kunnen groeien.

Mocht u meer over de doopsgezinden willen weten dat kunt u op de homepage van de Algemene Doopsgezinde Sociëteit terecht.
www.doopsgezind.nl

Voor informatie over mijn eigen geloofsgemeenschap in Hilversum kunt u terecht op de website: www.dekapel.nu
Voor geloofsvragen of levensvragen kunt u mij bereiken via mijn mail adres:tomrijken@planet.nl

In 1983 ben ik predikant geworden binnen de doopsgezinde broederschap. Een kleine ruimdenkende kerkgemeenschap in Nederland. Wereldwijd ook wel de Mennonieten genoemd. Mijn voorliefde in het kerkenwerk gaat uit naar het pastoraat en het gemeente opbouw werk. Graag zie ik, dat mensen binnen een kerk in hun persoonlijk geloof kunnen groeien. Mocht u meer over de doopsgezinden willen weten dat kunt u op de homepage van de Algemene Doopsgezinde Sociëteit terecht. www.doopsgezind.nl Voor geloofsvragen of levensvragen kunt u mij bereiken via mijn mail adres: tomrijken@planet.nl

In het gelaat van de andere mens ontmoet ik God

Emmanuel Levinas

PREDIKANT

PREDIKANT

In 1983 ben ik predikant geworden binnen de doopsgezinde broederschap. Een kleine ruimdenkende kerkgemeenschap in Nederland. Wereldwijd ook wel de Mennonieten genoemd.

MEDIATOR

MEDIATOR

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een conflict door bemiddeling. Ieder conflict heeft een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. Een mediator kan u daarin richting geven.

COACH

COACH

Iedereen die in het leven wil winnen heeft een goede Coach nodig. Anders gezegd, wilt u in uw leven groeien, consulteer dan een coach die u op uw weg daarbij behulpzaam is.