PREDIKANT

In 1983 ben ik predikant geworden binnen de doopsgezinde broederschap. Een kleine ruimdenkende kerkgemeenschap in Nederland. Wereldwijd ook wel de Mennonieten genoemd. Ik werk in de Doopsgezinde Gemeente te Breda als predikant. Mijn voorliefde in het kerkenwerk gaat uit naar het pastoraat en het gemeente opbouw werk. Graag zie ik, dat mensen binnen een kerk in hun persoonlijk geloof kunnen groeien.

“In het gelaat van de andere mens ontmoet ik God”

Emmanuel Levinas

Predikant

PREDIKANT

In 1983 ben ik predikant geworden binnen de doopsgezinde broederschap. Een kleine ruimdenkende kerkgemeenschap in Nederland. Wereldwijd ook wel de Mennonieten genoemd.

Lees meer

MEDIATOR

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een conflict door bemiddeling. Ieder conflict heeft een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. Een mediator kan u daarin richting geven.

Lees meer

COACH

Iedereen die in het leven wil winnen heeft een goede Coach nodig. Anders gezegd, wilt u in uw leven groeien, consulteer dan een coach die u op uw weg daarbij behulpzaam is.

Lees meer

Kom in contact

Heeft u vragen of opmerkingen n.a.v. uw bezoek? Komt u graag in contact om te kijken hoe ik meer voor u kan betekenen? Stuur een e-mail via tomrijken apenstaartje gmail punt com