MEDIATOR

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een conflict door bemiddeling. Ieder conflict heeft een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. Maar vaak wordt die oplossing niet gezien door de heftige emoties en het volharden in onwrikbare standpunten. Hulp van een mediator kan daarin verandering brengen. Deze neemt juist geen standpunt in maar helpt de partijen een eigen oplossing te vinden. Dan ontstaat er een situatie van ” win – win ” voor beide partijen. Sinds 2002 ben ik als mediator werkzaam. In Nederland heb ik samen met enkele mensen het platform voor Church Mediators opgericht. Zie website: Platform van Church Mediation churchmediation.nl. Mocht u in uw leven een conflict met een medemens tegenkomen en dit conflict willen oplossen, neem dan gerust contact met mij op.

“Niemand kan je kwetsen zonder jouw toestemming”

Eleonor Roosevelt

Predikant

PREDIKANT

In 1983 ben ik predikant geworden binnen de doopsgezinde broederschap. Een kleine ruimdenkende kerkgemeenschap in Nederland. Wereldwijd ook wel de Mennonieten genoemd.

Lees meer

MEDIATOR

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een conflict door bemiddeling. Ieder conflict heeft een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. Een mediator kan u daarin richting geven.

Lees meer

COACH

Iedereen die in het leven wil winnen heeft een goede Coach nodig. Anders gezegd, wilt u in uw leven groeien, consulteer dan een coach die u op uw weg daarbij behulpzaam is.

Lees meer

Kom in contact

Heeft u vragen of opmerkingen n.a.v. uw bezoek? Komt u graag in contact om te kijken hoe ik meer voor u kan betekenen? Stuur een e-mail via tomrijken apenstaartje gmail punt com