PREDIKANT MEDIATOR COACH, EEN VEELKLEURIG PALET

Op zoek naar het mooiste beroep van deze wereld? Tom Rijken heeft deze voor zichzelf gevonden in zijn werkzaamheden als predikant, mediator en coach. In het boek ‘predikant, mediator, coach; een veelkleurig palet’ worden verschillende methoden omschreven waarmee hij in deze beroepsvormen werkt. Deze methoden gaan leven door de daarbij beschreven herkenbare voorbeelden waarbij de schrijver open is over zijn eigen leven en gevonden inzichten. De predikant luistert naar verhalen, de mediator bemiddelt bij conflicten en de coach schept ruimte en helpt mensen groeien. Welbeschouwd zitten deze elementen in ieder van ons. Een veelkleurig palet is geschreven voor u, een toegankelijk boek waarin levensvragen naar voren komen en handvatten krijgen. Van onkruid tot bloem met de S.M.A.R.T.I. criteria, zeven stappen van de mediation, wonderen gebeuren, let it be, meditatieve gedachten, liefde maakt vrij. Een aantal onderwerpen waar u in dit boek over kunt lezen die u mogen motiveren en inspireren op de veelkleurige weg van lef, liefde en leven.

PERSBERICHT UITGEVER
‘Predikant Mediator Coach, een veelkleurig palet’ wordt uitgegeven door ‘Uitgeverij Veneberg’ te Ede. Onder ISBN 978-90-79363-01-8 is het verkrijgbaar bij de erkende boekhandel vanaf 7 januari 2008 voor € 19,50.

Ede, 22 december 2007

Tom Rijken, doopsgezind predikant, heeft naar aanleiding van zijn 25-jarig predikantschap zijn gedachten omtrent zijn roeping en beroep gebundeld in een boek onder de titel: Predikant Mediator Coach, een veelkleurig palet.

OVER HET BOEK
Zoals de schrijver zelf zegt is het een eenvoudig te lezen boek, dat voor iedereen een bron voor spirituele groei of wel levensgroei kan zijn. Zoals iedere preek gaat over de mens die ernaar luistert, zo gaat dit boek over de mens die het leest. “Een vlinder kan niet sjouwen, een karrenpaard niet vliegen”, zo luidt de liedtekst die verwoordt wat de schrijver beoogt: meer mensen kennis te laten maken met de vlinder in henzelf, zodat de zwaarte van het leven, het sjouwen , wat lichter mag worden.
OVER DE SCHRIJVER
De Brabander Tom Rijken (1956) is inmiddels 25 jaar predikant, daarnaast heeft hij zich verdiept in het pastoraal werk en meer in het bijzonder in de Church Mediation en op het individueel gerichte vak van Personal Life Coach. Als zodanig stond hij aan de wieg van de oprichting van de Church Mediation in Nederland. Uitgeverij Veneberg multimedia design & graphical services

“Men mag in elke ontmoeting met een ander mens iets wezenlijks achterlaten”

Tom Rijken

Predikant

PREDIKANT

In 1983 ben ik predikant geworden binnen de doopsgezinde broederschap. Een kleine ruimdenkende kerkgemeenschap in Nederland. Wereldwijd ook wel de Mennonieten genoemd.

Lees meer

MEDIATOR

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een conflict door bemiddeling. Ieder conflict heeft een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. Een mediator kan u daarin richting geven.

Lees meer

COACH

Iedereen die in het leven wil winnen heeft een goede Coach nodig. Anders gezegd, wilt u in uw leven groeien, consulteer dan een coach die u op uw weg daarbij behulpzaam is.

Lees meer

Kom in contact

Heeft u vragen of opmerkingen n.a.v. uw bezoek? Komt u graag in contact om te kijken hoe ik meer voor u kan betekenen? Stuur een e-mail via tomrijken apenstaartje gmail punt com