PERSONAL LIFE COACH

Iedereen die in het leven wil winnen heeft een goede Coach nodig. Anders gezegd, wilt u in uw leven groeien, wilt u zich verder ontwikkelen, consulteer dan een coach die u op uw weg daarbij behulpzaam is. Als Personal Life Coach wil ik een spiegelfunctie voor u vervullen. U vertelt uw verhaal en als luisteraar naar uw verhaal wil ik een spiegel voor u zijn. U zult zelf aan uw groei mogen werken, als coach neem ik niets van u over en ook ben ik geen therapeut. U mag het geheel op uw eigen wijze doen. Wel wil ik u helpen te kijken naar de verborgen kracht die in u aanwezig is. Als transformationeel coach wil ik mensen thuis brengen bij zichzelf, als coach help ik de cliënt om in de kracht van zijn leven te komen. De transformatie gaat daarbij over “zijn”, en deze “zijns-staat” heeft altijd met liefde te maken. Transformatie is dan tegelijk ook creatie. De bedoeling is dat u in de coaching tot uw essentie word gebracht. Het kernniveau van coachen is authenticiteit en zelfvertrouwen steunen. Coachen is eigenlijk zorgen dat de ander zichzelf vindt. Mahatma Gandhi zei eens: ” De ware opvoeding bestaat hierin, dat we het beste uit onszelf halen”. In het licht van deze uitspraak wil ik graag als coach een bijdrage leveren aan mijn cliënt. De bron van leven is liefde, het leven is overvloed. Laten we het leven zo leven dat deze overvloed gedeeld wordt met de mensen die op onze levensweg komen.

“Men mag in elke ontmoeting met een ander mens iets wezenlijks achterlaten”

Tom Rijken

Predikant

PREDIKANT

In 1983 ben ik predikant geworden binnen de doopsgezinde broederschap. Een kleine ruimdenkende kerkgemeenschap in Nederland. Wereldwijd ook wel de Mennonieten genoemd.

Lees meer

MEDIATOR

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een conflict door bemiddeling. Ieder conflict heeft een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. Een mediator kan u daarin richting geven.

Lees meer

COACH

Iedereen die in het leven wil winnen heeft een goede Coach nodig. Anders gezegd, wilt u in uw leven groeien, consulteer dan een coach die u op uw weg daarbij behulpzaam is.

Lees meer

Kom in contact

Heeft u vragen of opmerkingen n.a.v. uw bezoek? Komt u graag in contact om te kijken hoe ik meer voor u kan betekenen? Stuur een e-mail via tomrijken apenstaartje gmail punt com