“Predikant Mediator Coach, een veelkleurig palet”

Op zoek naar het mooiste beroep van deze wereld?

Tom Rijken heeft deze voor zichzelf gevonden in zijn werkzaamheden als predikant, mediator en coach. In het boek ‘predikant, mediator, coach; een veelkleurig palet’ worden verschillende methoden omschreven waarmee hij in deze beroepsvormen werkt.

Deze methoden gaan leven door de daarbij beschreven herkenbare voorbeelden waarbij de schrijver open is over zijn eigen leven en gevonden inzichten. De predikant luistert naar verhalen, de mediator bemiddelt bij conflicten en de coach schept ruimte en helpt mensen groeien.

Welbeschouwd zitten deze elementen in ieder van ons. Een veelkleurig palet is geschreven voor u, een toegankelijk boek waarin levensvragen naar voren komen en handvatten krijgen. Van onkruid tot bloem met de S.M.A.R.T.I. criteria, zeven stappen van de mediation, wonderen gebeuren, let it be, meditatieve gedachten, liefde maakt vrij. Een aantal onderwerpen waar u in dit boek over kunt lezen die u mogen motiveren en inspireren op de veelkleurige weg van lef, liefde en leven.

tom rijken schrijven

Tom Rijken

Persbericht uitgever:

‘Predikant Mediator Coach, een veelkleurig palet’ wordt uitgegeven door ‘Uitgeverij Veneberg’ te Ede.

Onder ISBN 978-90-79363-01-8 is het verkrijgbaar bij de erkende boekhandel vanaf 7 januari 2008 voor € 19,50.
U kunt het ook bestellen door een email te sturen met uw gegevens naar: tomrijken@planet.nl

Ede, 22 december 2007
Tom Rijken, doopsgezind predikant, heeft naar aanleiding van zijn 25-jarig predikantschap zijn gedachten omtrent zijn roeping en beroep gebundeld in een boek onder de titel: Predikant Mediator Coach, een veelkleurig palet.

Over het boek:
Zoals de schrijver zelf zegt is het een eenvoudig te lezen boek, dat voor iedereen een bron voor spirituele groei of wel levensgroei kan zijn. Zoals iedere preek gaat over de mens die ernaar luistert, zo gaat dit boek over de mens die het leest.
“Een vlinder kan niet sjouwen, een karrenpaard niet vliegen”, zo luidt de liedtekst die verwoordt wat de schrijver beoogt: meer mensen kennis te laten maken met de vlinder in henzelf, zodat de zwaarte van het leven, het sjouwen , wat lichter mag worden.

Over de schrijver:
De Brabander Tom Rijken (1956) is inmiddels 25 jaar predikant, daarnaast heeft hij zich verdiept in het pastoraal werk en meer in het bijzonder in de Church Mediation en op het individueel gerichte vak van Personal Life Coach. Als zodanig stond hij aan de wieg van de oprichting van de Church Mediation in Nederland.
Uitgeverij Veneberg multimedia design & graphical services

jubileum Tom Rijken 011

Boekpresentatie

Neem contact op

E-mail mij

0622517565

Bekijk mijn profiel